ELFiets - Lig- en Elektrische (Lig-)Fietsen

Colijnsplaat, Zeeland, Nederland

ELFiets - dat ligt goed!

Waardebon Veelgestelde vragen

Per e-mail ontvangen Waardebon inwisselen

Als u een Waardebon ontvangt per e-mail bevat dit details van de afzender met mogelijk een korte boodschap van deze afzender. Daarnaast treft u in deze e-mail tevens de Waardebon Inwisselcode aan. Wij raden u aan deze e-mail uit te printen voor toekomstig gebruik. U kunt deze Waardebon op 2 manieren inwisselen:
  1. Door te klikken op de link in de e-mail. Dit brengt u op de Waardebon inwisselpagina. U kunt zich aanmelden bij uw profiel in uw Account/Klantgegegevens. Indien u voor het eerst onze winkel bezoekt en dit profiel nog niet heeft aangemaakt wordt u gevraagd om op dat moment het profiel aan te maken. Hierna wordt de Waardebon gevalideerd en toegevoegd aan uw Waardebon Account. Dit tegoed is nu direct beschikbaar voor aankoop van elk artikel in onze winkel.
  2. Tijdens het afrekenen heeft u bij de keuze van een betaalmethode de mogelijkheid om de Waardebon Inwisselcode in te vullen en de knop “Verder” in te drukken. De inwisselcode wordt gecontroleerd en geaccordeerd en het tegoed wordt toegevoegd aan uw Waardebon Account. Indien u meerdere Waardebon Inwisselcodes heeft kunt u deze handeling herhalen. Het nieuwe tegoed is direct zichtbaar en kan worden gebruikt voor het afrekenen van iedere aankoop in onze winkel. Om een bedrag in mindering te brengen op uw factuur vult u tijdens het afrekenen een bedrag is dat wordt gedekt door het tegoed op uw Waardebon Account en drukt op de knop “Verder”. Het nieuwe totaalbedrag van uw bestelling wordt direct zichtbaar.

Voer uw Waardebon inwisselcode in:
Uw ipadres is: 3.238.116.201
Copyright © 2024 ELFiets. Powered by Zen Cart
ELFiets, dec. 2018